top of page
Bilde av vann som fosser inn mellom to kanter

Fremtidsfullmakt

En fremtidsfullmakt er et juridisk dokument som gir en av dine nærmeste muligheten til å handle på dine vegne dersom du blir umyndiggjort og ikke kan styre juridiske og økonomiske beslutninger selv. En fremtidsfullmakt kan inneholde alt fra mulighet til å selge hus og hytte, til å sikre deg en sykehjemsplass eller fordele arv og gaver. Som fullmaktsgiver har du mulighet til å sette vilkårene for hva som skal skje dersom du ikke lengre er i stand til å ta beslutninger, og ikke minst til å delegere denne makten til noen du stoler på og kjenner.

 

Alternativet til en fremtidsfullmakt er en statlig oppnevnt verge - som hverken kjenner deg eller dine ønsker for forvaltning av dine verdier. Vergen har begrensede muligheter til å handle på dine vegne, og vil dermed ikke nødvendigvis kunne følge opp de ønskene du har for hva som skal gjøres med dine ting. 

 

Vi i advokatfirmaet Brevik Møller anbefaler alle å skrive en fremtidsfullmakt - enten du er gammel eller ung. Våre advokater er gode på å se løsninger, og vil sammen med våre klienter lage en individuell løsning som passer deg og din familie aller best. For oss i advokatfirmaet Brevik Møller er det viktig at man lager et juridisk dokument som vil stå seg i en eventuell rettslig tvist, og som er enkelt tilgjengelig den dagen man trenger det. Derfor tilbyr vi våre klienter oppbevaring av fremtidsfullmakten til den dagen den trengs. 

 

Har du behov for bistand til å lage en fremtidsfullmakt? 

Ta kontakt for en trivelig samtale!

Takk for din henvendelse - vi tar kontakt så fort som mulig!

bottom of page